top of page
20200404_084017 leon.jpg

Over Bootmaten

Transport binnen Nederland
Transport vanuit NL naar buitenland (en vice versa)
Vervoer per trailer of vrachtwagen

Je hebt een boot gekocht en wil hem graag op korte termijn in je eigen vertrouwde jachthaven hebben liggen, ik kan je daarbij helpen. 

In overleg bepalen we samen waar en wanneer de boot opgehaald wordt, daarna neem ik contact op met de jachthaven waar hij ligt en waar hij naartoe vervoerd moet worden. Indien gewenst kan ik vanaf dat moment alles voor je uit handen nemen en zorgen voor een veilig en correct uitgevoerd transport.

Vanuit je eigen jachthaven naar het buitenland een boot vervoeren kan soms lastig zijn ivm. de benodigde documenten. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke documenten waarvoor nodig zijn en hoe e.e.a. geregeld moet worden met de lokale autoriteiten. 

Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit het buitenland een boot naar Nederland te vervoeren.

Iedere situatie en boot is anders en vraagt daardoor om een specifieke aanpak. Mijn wagenpark bestaat uit meerdere trailers tot maximaal laadvermogen van 2.800 kilo en 8 meter lengte.

 

Voor vervoer boven deze afmetingen heb ik de beschikking over groter materieel in de vorm van een vrachtwagen combinatie waarop ik tot maximaal 5.800 kilo, 3 meter breed en 10 meter lengte kan vervoeren.

bottom of page